Velkommen til mulligan's irish pub

Mulligan's er en irish pub midt i hjertet av Oslo. Denne stemningsfulle puben byr på live musikk, sport på storskjermene og god stemning!

Med live musikk alle 7 dagene i uken, settes rammene for sprudlende begivenheter. Hver uke flyr vi live musikere inn fra blant annet Irland for å gi dere en autentisk musikalsk opplevelse. Med musikk til enhver smak og en stemningsfull atmosfære, kan vi garantere noen uforglemmelige kvelder!

Våre ansatte har alltid et smil om munnen og uansett hvilken retning du vender blikket, ser du glade mennesker. Vår pub i Oslo er fylt med den klassiske irske stemningen, som setter rammene for hyggelige hverdager og festlige helger for det modne publikum.

Lokalene har tradisjoner helt tilbake til 1880-årene da de i 1885 ble en «friluftsrestaurant» mot det som i dag er Det Norske Teater. Opp gjennom tiden etter 1885 har lokalene vært et tilholdssted for advokatstanden, skuespillere, journalister og kunstnere, enn håndverkere. I dag har Mulligan's Irish Pub åpent for alle og enhver!


Uansett om du foretrekker god stemning med live musikk, eller bare vil følge med på det beste sportsverdenen har å tilby, eller bare nyte noe kaldt fra vår bar med venner når det passer - er Mulligan's Irish Pub stedet for deg!

Vi ses på Mulligan's Irish Pub!

Lorem ipsum

<>